HÅLLBART   RÄTTVIST        EKOLOGISKT        MILJÖVÄNLIGT    GIFTFRITT

 Webbshop Greenklint upphör. Vi säljer vårt restlager på Tradera så skynda att fynda. Du hittar oss på Tradera genom att söka säljare (Plushållbart) på deras hemsida eller sökord med produktnamn. 
Plushållbart/ Tradera
 Harolds vskorjpg
                                                   

Vi säljer både gammalt och nytt. Alla produkter är av hög kvalité och ofta med material och design som sparar miljön och klimatet. Greenklints lagerförsäljning pågår nu! 

 Att vara miljömedveten och klimatsmart betyder inte att man måste sluta handla. Det behövs bara flera och bättre alternativ till dagens utbud för att du som konsument kan  göra medvetna val.
 Välkommen!

 ATT TÄNKA NYTT
  50072-b1e344a9c1d7453fac1156ae5ed01503jpeg Visste du att det är möjligt att stöpa om en gammal vinflaska till en vas? Eller en gammal barnmatsburk till en ljuslykta??
Det handlar om hållbar design och hantverk som tar hänsyn till miljön och klimatet. Inga trollkonster utan glasmästare som kan sitt hantverk. Tekniken kallas omformning av glas. Kreativt och innovativt från Återbrukshyttan. Flaskor och burkar som annars dagligen går i retur blir till beständig nytta i form av nya bruks- och konstglas. 

  
80393053_3393506100723051_8020849372285632512_ojpg

Budgivning på Tradera pågår nu! Greenklint Webbshop upphör, men vi fortsätter!
 Webbshop Greenklint upphör, men vårt arbete för hållbar livsstil fortsätter som vanligt. Vi är också aktiva i Friday for Future, Facebook Friday for Future, Klimatriksdagen och Klimataktion.    

Greenklints produkter hittar du nu på Tradera! 

        elinadahl dots tray1jpg
     Greenklint Instagram 

     Greenklint Facebook 

   
 Slow living            

 Slow fashion, slow food, slow living. Man saktar farten och tänker efter. Det handlar om att minska konsumtionen genom att köpa färre produkter men med högre kvalitet och hållbar produktion. Till exempel kläder tillverkade av ekologisk bomull har högre kvalitet eftersom bomullen får längre fibrer och håller längre.  Ekologiskt är en del av hållbarhet, men lika viktigt är miljövänlig tillverkning och att minska transporterna.  Kläder med ekologisk bomull eller naturlig ull hittar du här!!

 nanni4jpg   Yogatopp från Saprema IMG_3007JPG
Mössa i miljöcertifierad ull från Mariedal. 

    

    

                                                      


  Gammalt och nytt - Vintage och Seconhand - Återbruk och Remake

Secondhand - axelveäska

benetti7jpg


UNIKA ÖGONBLICK

 Vårt liv består av små ögonblick: "Dessa ögonblick är som snöflingor, unika och flyktiga. Några fryser sig fast ett längre tag och bildar mönster, men de flesta yr förbi och smälter bort"
utopia_1jpg

Dina val och dina ögonblick för oss fram genom livet och har en mening. Dina tankar och val blir till ord...
Läs mer om hållbar livsstil och konsumtion Här


floatingjpg

Ljuslykta från Återbrukshyttan


itstart_2jpgbotanim3jpg
Hydroponisk odling med självvattnande kryddkruka/ blomkruka från Botanium